Imprimeix

Descoberta dinamitza el consell d’infants de Montcada i Reixach

on .

Consell infants Montcada i Reixach

El consell és un espai per a què els infants de la nostra ciutat puguem parlar i donar la nostra opinió. Un espai formal que permeti consultar-nos, escoltar-nos, fer-nos partícips de les decisions que es prenen i que ens afecten com a ciutadans. Aquest projecte pretén donar als infants el paper de protagonistes per a aconseguir que les actuacions que es facin a la ciutat tinguin com a baròmetre les nostres necessitats.

Imprimeix

Aneu amb compte amb el nou etiquetatge dels productes sense gluten

on .

Imprimeix

El món de la música

on .

El llegat de la Marta Marta que donava un alt valor a la música com a element educatiu, unes instal·lacions idònies per estades musicals, l'experiència adquirida al llarg de tots els anys i la proximitat al Museu Pau Casal, ha motivat que per les colònies escolar d'aquest any 2016-17 creéssim el centre d'interès "El món de la música".

Imprimeix

Descobrim la Costa del Garraf?

on .

Molt a prop de Can Foix, a només 7 kilòmetres, tenim l'espectacular Parc de la Costa del Garraf.

Imprimeix

Inauguració d'un circuit d'aventura a Can Foix

on .

A Can Foix hem inaugurat un nou circuit d'aventura totalment integrat en el paisatge natural que ens envolta, que complementarà el programa d'activitats que realitzem a les colònies escolars.
Amb el nostre nou circuit podreu gaudir de noves d'activitats d'aventura amb tirolines, ponts entre els arbres de diverses característiques i tir al arc.
També es poden realitzar visites d'un dia al circuit d'aventura i vol amb dron per 11 €.