La web de Descoberta fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

CASA DE COLÒNIES 'La Guàrdia Lada' SEGARRA
La Casa de Colònies Guardialada consta de tres plantes i un celler soterrani. Hi ha 9 habitacions amb 86 places en total, dues sales d’activitats, una d’elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l’altra interior com a sala de jocs i lleure.

Cada planta consta d’habitacions amb banys i dutxes perfectament condicionades i un ampli menjador amb punt d’escalfament. Hi ha lavabos i accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i, a la primera planta, a més, hi tenim la infermeria.

El celler soterrani consta de dues grans sales ambientades en el món de la pagesia on s’hi poden dur a terme tot tipus d’activitats.
NUM. HOMOLOGACIÓ: CC000142
PLACES: 86
RÈGIMS ADMESSOS(*): -A-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 0 places
HABITACIONS: 9: 4 de 12, 2 de 10 i 3 de 6 places.
CALEFACCIÓ: Sí, central.
SALES ACTIVITATS: Sí. 30m2
EXTERIORS: Espai exterior cobert; camps de futbol i de bàsquet; hort ecològic; corral amb animals de granja; zones d'esbarjo i esplanades; barbacoa.
PISCINA:
TRANSPORT:

EXCURSIONS:
Excursions a Guardia Lada

ACTIVITATS:
Activitats a Guardia Lada

(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

SEGARRA
Dist. a Barcelona: 0 km
Dist. a Tarragona: 0 km
Dist. a Vilafranca: 0 km