Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
CASA DE COLÒNIES La Guàrdia Lada SEGARRA
M' INTERESSA
La Casa de Colònies Guardialada consta de tres plantes i un celler soterrani. Hi ha 9 habitacions amb 86 places en total, dues sales d’activitats, una d’elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l’altra interior com a sala de jocs i lleure.
Cada planta consta d’habitacions amb banys i dutxes perfectament condicionades i un ampli menjador amb punt d’escalfament. Hi ha lavabos i accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i, a la primera planta, a més, hi tenim la infermeria.
El celler soterrani consta de dues grans sales ambientades en el món de la pagesia on s’hi poden dur a terme tot tipus d’activitats.
NUM. HOMOLOGACIÓ: CC000142
PLACES: 86
RÈGIMS ADMESSOS(*): -DE-DaC-MP-PDiD-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 50 places
HABITACIONS: 9 Dormitoris:
4 de 12 places.
2 de 10 places
3 de 6 places.

Disposa de 4 places adaptades.

CALEFACCIÓ: Sí, central.
SALES ACTIVITATS: Sí. 30m2
EXTERIORS: Espai exterior cobert ; diferents feixes i espais exteriors de joc i activitat; camp de futbol i de bàsquet; hort ecològic; zones d'esbarjo i esplanades; barbacoa.
PISCINA: Amb zona de ombra i descans
TRANSPORT:

EXCURSIONS:
Excursions a Guardia Lada

ACTIVITATS:
Activitats a Guardia Lada

(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

SEGARRA
Dist. a Barcelona: 100 km
Dist. a Tarragona: 73 km
Dist. a Vilafranca: 60 km