La web de Descoberta fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

CASA DE COLÒNIES 'CORTARIU' LA CERDANYA
És una antiga masia de típica planta cerdana, construïda en diferents èpoques per a un ús agrícola i ramader.
Com moltes masies ha estat successivament ampliada fins a tenir la configuració actual que permet utilitzar-la com a allotjament rural, casa de colònies i centre d’educació mediambiental, convertint-se en el Mas de Muntanya Cal Caló.
Es la única casa dreta de les quatre que antigament tenia Cortariu, es tracta d’una construcció aïllada i rodejada d’antics horts, on hi ha la majoria dels serveis complementaris com la piscina, l’àrea de pic-nic, la zona infantil, la carpa… i també algunes construccions annexes amb funció de magatzems o de zona de màquines.
La casa i els seus horts estan rodejats de camps i prats utilitzats per l’agricultura i la ramaderia.
NUM. HOMOLOGACIÓ: 389
PLACES: 50
RÈGIMS ADMESSOS(*): -A-DE-DaC-LLC-MP-PD-PDiD-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 30 places
HABITACIONS: Planta baixa: 2 habitacions de 12 places, 1 habitació de 6 places, habitació de bany amb 3 lavabos i 3 dutxes i una sala-taller amb cuina i llar de foc.
Primera planta: 1 habitació de 28 places, habitació de bany amb 3 lavabos i 3 dutxes, una sala d'estar amb habitació de 4 places, altell i llar de foc.

CALEFACCIÓ: SI
SALES ACTIVITATS: SI
EXTERIORS: Zona pic-nic,barbacoa, carpa, zona infantil, camp d'activitats, recodrom, piscina, safreix
PISCINA: si.
TRANSPORT: Els autocars no poden arribar fins la casa.(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

LA CERDANYA
Dist. a Barcelona: 148 km
Dist. a Tarragona: 184 km
Dist. a Vilafranca: 147 km
sol·licitar reserva