Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
CASA DE COLÒNIES Montpol SOLSONÈS
M' INTERESSA
Montpol es troba a la Ribera Salada (Lladurs/Solsonès), un indret únic en un entorn privilegiat envoltat de natura.
La Casa de Colònies disposa d’instal·lacions adequades per fer-hi estades de caps de setmana, cursos, colònies, campaments, activitats musicals i de tot tipus!
La Rectoria i l’Escoleta són els 2 edificis que trobareu a Montpol.  Estan separats per 50m i entre els 2 hi ha 34 places amb tots els serveis, cuina totalment equipada, menjador, una sala polivalent amb terra de fusta (per a formacions i cursos), una sala d’estar amb sofàs, 6 habitacions, lavabos i dutxes.
Calefacció central i wifi a tota la casa.
A l’exterior: El terreny d’acampada ,(Nº homologacio registre albergs de joventut terreny d'acampada : CJ000439), barbacoa, zona amb taules, carpa polivalent, l’esplanada de la música, el bosc dels ritmes, el bosc dels montpolins… el porxo on fer activitats i molt de camp per a córrer.
NUM. HOMOLOGACIÓ: CC000438
PLACES: 34
RÈGIMS ADMESSOS(*): -DaC-MP-PD-PDiD-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 15 places
HABITACIONS:
L’ ESCOLETA : Planta baixa:- menjador, cuina i 1 wc amb pica i dutxa. Primera planta:- Bany amb 2 sanitaris, 2 dutxes i 3 piques.Hi ha 5 habitacions amb 23 places:(2 habitacions de 6 places,2 habitacions de 4 places,1 habitació de 3 places)
LA RECTORIA Planta baixa: hi ha 1 habitació d’ 11 places amb bany amb 2 sanitaris, 3 dutxes i 3 piques. Sala polivalent. Sala d’estar amb sofàs
La Sala amb parquet de 55 metres quadrats, només hi tindran accés grups amb activitats específiques.

CALEFACCIÓ: si
SALES ACTIVITATS: si
EXTERIORS: La Casa de colònies de Montpol compta amb un terreny d’acampada amb capacitat per a 60 persones. Barbacoa, terreny d’acampada, zona amb taules, carpa polivalent, porxo on fer activitats i molt de camp per a córrer.
PISCINA: NO
TRANSPORT: L’accés a Montpol és amb transport privat.



ESCOLES:
(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

SOLSONÈS
Dist. a Barcelona: 132 km
Dist. a Tarragona: 148 km
Dist. a Vilafranca: 119 km