La web de Descoberta fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

CASA DE COLÒNIES 'MAS BAGET' BAIX CAMP
Mas Baget es una preciosa masia de principis del S. XVIII totalment rehabilitada i adaptada, perquè famílies i escoles puguin viure uns dies fantàstics en un entorn natural i en contacte amb els nostres animals.
Mas Baget és una masia de principis del segle XVIII que s'ha reformat i adaptat per poder acollir i oferir una estada confortable a grups d'escoles, entitats i associacions o grups d'amics i famílies. Compta amb espais polivalents per a poder realitzar-hi activitats i tallers, així com un menjador força gran per a poder realitzar-hi els àpats.
Compta amb una cuina que està en perfecte funcionament i es tracta d'una casa que s'ha anat remodelant intentant de respectar allò que la caracteritza i conservant alguns elements atractius del seu passat.
NUM. HOMOLOGACIÓ: 310
PLACES: 54
RÈGIMS ADMESSOS(*): -DaC-PC-
EXCLUSIVITAT A PARTIR DE: 0 places
HABITACIONS: HABITACIONS: 54 places (- 1 hab. de 16 places., - 2 hab. de 14 places., - 1 hab. de 10 places.)
BANYS:- A planta baixa 2 lavabos i una dutxa,- Primera planta 2 lavabos i una dutxa,- Segona planta 5 dutxes i 4 lavabos
SALES: - 1 sala 40 m2 per a jocs, tallers...- 1 sala 100m2 per a tallers, assajos...- 1 sala 40 m2, pels monitors o pel dret a cuina.

CALEFACCIÓ: SI
SALES ACTIVITATS: SI
EXTERIORS: Hi tenim més de 10 espècies diferents: ruquets, ponis, daines, emús, conills, ànecs, oques, tortugues, paons, gallines, vaques i molt més! Podreu donar-los-hi de menjar, tocar-los, cuidar-los i conèixer les peculiaritats de cada un d'ells.
PISCINA: SI.
TRANSPORT: Transport públic proper: Bus a 6 km

EXCURSIONS:
La casa de colònies de Mas Baget està situada en un entorn natural immillorable, envoltada de boscos i camins per a fer-hi excursions. També compta amb esplanades i espais de joc per a fer-hi tot tipus d'activitats. A banda de la granja d'animals també hi ha trobareu ben a prop un parc infantil amb gronxadors i tobogans per als més petits i una zona esportiva on poder-hi realitzar diferents esports.ACTIVITATS:
Tallers i activitats per a totes les edats. Diversió i aprenentatge!
Ens encanta aprofitar l'entorn que tenim, els animals i tot allò que ens ofereix la nostra terra per a poder realitzar tallers per a infants i famílies adaptats a totes les edats.

(*) A: Allotjament (només) / DE: Dormir i Esmorzar / DaC: Dret a Cuina / LLC: Lloguer Complet / MP: Mitja Pensió / PD: Passar el Dia / PDiD: Passar el Dia i Dinar / PC: Pensió completa

BAIX CAMP
Dist. a Barcelona: 123 km
Dist. a Tarragona: 30 km
Dist. a Vilafranca: 80 km
sol·licitar reserva