EL MÓN DEL CIRC (Cal Mata)

Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El món del circ” es centren en la descoberta des de diferents perspectives d’aquesta disciplina artística.
EL PETIT PRÍNCEP (Cal Mata)

Un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte va fer pana… aquest esdeveniment va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques que algú pot viure.
La voleu conèixer?

EL BOSC ENCANTAT (Cal Mata)

Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El bosc encantat” es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
LA CARMINA JA NO CONTAMINA... (Cal Mata)

Les activitats de 'La Carmina ja no contamina" es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i el coneixement i respecte de l’entorn.
Es treballa la conscienciació ecològica i la familiarització amb les 5Rs.

LA CATERINA, REMEIERA O BRUIXA? (Cal Mata)

Les activitats es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
EL GRAN VIATGE DE LA GOTAVERDA I LA GOTABLAVA (Cal Mata)

Les activitats del centre d'interés "El gran viatge..." es centren en el descobriment a través del conte de l'aigua, com d'imprescindible és aquest element per a la vida.
EL MÓN DE LA MÚSICA (Cal Mata)

Les activitats es centren en la descoberta des de diferents perspectives de la música i l’experimentació amb instruments, la música i la cançó com a eina comunicativa.
EL PASSAPORT DE LA HISTÒRIA (Cal Mata)

Un viatge per la història passejant des de l'edat Antiga fins a l'Edat Contemporània passant per diferents moments i fites històriques.