EL BOSC ENCANTAT

El bosc amaga un munt de secrets i aventures per viure. De la mà del Follet Pinxo, ens hi endinsarem i descobrirem casa seva i la de molts animalons i plantes que tenen un munt d'històries per explicar-nos.

- Educació Infantil - Cicle Inicial -
EL MÓN DE LA MÚSICA

A través de la música, experimentarem amb el ritme, els cossos, els instruments... Descobrirem la música que portem dins i aprendrem a expressar-nos a través d'ella.
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
EL MÓN DEL CINEMA

Descobrirem el setè art convertint-nos en grans cineastes que s'han reunit per gravar el curtmetratge que els ha de portar a l'èxit i que presentaran a la gala final. Durant el rodatge, aprofitarem per conèixer el món del cinema i aprofundir en les meravelles d'aquest art. Aquest centre d'interès està enfocat per activitats de tres dies, en el cas de fer dos dies es farà una adaptació al món del teatre.
- Cicle Superior - ESO -
EL MÓN DEL CIRC

Les activitats del centre d’interès d’escola de lleure i natura “El món del circ” es centren en la descoberta des de diferents perspectives d’aquesta disciplina artística.
- Educació Infantil - Cicle Inicial -
EL MÓN DEL PETIT PRÍNCEP

Un dia un aviador intrèpid i valent sobrevolava el desert quan de sobte va fer pana… aquest esdeveniment va acabar sent una de les aventures més grans i màgiques que algú pot viure. La voleu conèixer?
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
LA CARMINA JA NO CONTAMINA

El planeta ens necessita més que mai, ja li hem fet prou mal i ara ens toca cuidar-lo! La Carmina ens explicarà d'una forma divertida i motivadora, com ho ha aconseguit per deixar de contaminar tant i ser més conscient i respectuosa amb el medi ambient.
- Cicle Mitjà - Cicle Superior -
LA CATERINA, REMEIERA O BRUIXA?

Les activitats es centren en la descoberta de l’entorn natural de la casa i en la valoració d'un paisatge diferent a l’habitual.
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà -
SOM TRIBU

Viatgem al passat a conèixer els nostres avantpassats, els íbers. Ens acompanyaran a descobrir els nostre entorn, a conviure i a treballar en equip tal i com o feien ells amb les seves tribus. Farem tribu i aprendrem un munt de coses amb ells!
- Educació Infantil - Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior -
VIU LA TRADICIÓ

La cultura popular i la tradició es mantenen vives gràcies a la transmissió de generació en generació. Aquí les viurem i compartirem conjuntament en uns dies de gresca i xerinola, molts jocs i danses i ganes de passar-ho bé!
-