Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

Estades educatives

Les estades educatives son el moment ideal per realitzar activitats relacionades amb Descoberta de l'entorn, la convivència i el joc.
Monitors i monitores que faran gaudir i aprendre molt als nens i nenes de la vostra escola.

En aquest espai podeu veure les estades que ofereixen les diverses cases de Descoberta. podreu trobar activitats de mar, natura, aventura, granja, circ, prehistòria, astronomia, música, esport.......


CRÈDIT DE SÍNTESI - MEDI MARÍ


Crèdit de Síntesi en que es treballen diferents continguts relacionats amb el medi marí, posant en pràctica les competències adquirides al llarg del curs.

- ESO -
L'AVENTURA CONTINUA


A l'Aventura Continua els alumnes de Secundària gaudiran de 3 dies plens d'activitats que disparen l'adrenalina i cohesionen el grup.
- ESO -
EL PASSAPORT DE LA HISTÒRIA


Un viatge per la història passejant des de l'edat Antiga fins a l'Edat Contemporània passant per diferents moments i fites històriques.
- ESO -
NATURALMENT HIPOTÈTICS


A partir de diferents hipòtesis els participants d'aquestes estades treballaran el context socio-ambiental actual. Can Pere, una masia situada al mig del Parc del Garraf i ben a prop de la Cova Negra, és un espai amb un gran valor ambiental i rural que permetrà als participants a conèixer, estimar i respectar l'entorn, a la vegada que es fomenta el seu esperit crític i capacitat de reflexió.
- ESO -
AVENTURES A XERTA!


Estades de Descoberta i aventura al voltant del Riu Ebre, un entorn excepcional per a unes colònies especials.
- Cicle Inicial - Cicle Mitjà - Cicle Superior - ESO -
EL MÓN DEL CINEMA


Activitats centrades en la descoberta del món del cinema a través dels diferents àmbits que composen aquest art a través del rodatge d’un curtmetratge i activitats complementàries.
- Cicle Superior - ESO -
ESCOLA DE MAR - Crèdit de síntesi (Mas d'en Pedro)


Dirigit als alumnes en les etapes infantil, primària i secundària, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l' entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.
- ESO -
UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA


Les terres de l'Ebre tenen una personalitat pròpia, en part pel paisatge, en part per la seva història. Aquest passeig per la història ens ajudarà a conèixer el valor del territori i la necessitat de preservar-lo.
- Cicle Mitjà - Cicle Superior - ESO -